Gilda Costa

Om Gilda Costa

Gilda Costa är klassisk musikalballerina, koreograf, dramapedagog, köksbiträde, barnskötare som sökte sig till frigörande dansledarutbildning i Göteborg 1996-97 för Maria Koziomtzis och Åsa Kullberg.

 

Gick internationell kundaliniyoga instruktör 1997-99 i Stockholm för Tomas Frankell och andra internationella lärare.
Läs mer om de lärare som Gilda mött genom åren!

 

Har gått yoga för gravida samt yoga för barn i Stockholm. Har varit i Indien och träffat bl.a.meditations mästaren Swami Susksmananda, författare av Egot och Bevittnaren

 

Åren 2000-02 gick Gilda kundaliniyoga lärare level 2 i Stockholm, en utbildning för lärare organiserade av IKYTA, kundalini yoga teachers association.
www.kundaliniyoga.com

 

Gilda har gått på medicinsk grundutbildning enligt yogiskt perspektiv för IMY Stockholm samt skolmedicinsk grund utbildning i Hässleholm

 

Gilda har gått på yogaterapeut-utbildning på Institutet för Medicinsk Yoga i regi av Göran Boll i Stockholm.
www.yogayoga.nu

 

Gilda gick Yogalärarutbildning i Sivananda i Reith, Tyrolen 2009.
www.sivananda.at

 

Gilda har arbetat som yoga lärare i 17 år bl.a. för Studiefrämjande i Hässleholm, Klippan, för ABF i Perstorp, för Medborgarskolan i Hässleholm, för Form i Halmstad, för Kvartersteater i Halmstad.

 

Har haft yoga inom Kommunala Skolor som friskvård för anställda bl.a. Bjärnums skola, Sannarps Gymnasieskolan i Halmstad, Perstorps AB.

 

"Utbildad till Yoga Siromani - Teacher of Yoga på The International Sivananda Yoga Vedanta Centre i Österrike den 17 januari 2009".